Heeft u een vraag voor ons?

Heeft u een vraag voor ons? De kans is groot dat uw vraag al gesteld is. Daarom vind u hier een overzicht met antwoorden op gestelde vragen. Staat uw antwoord er niet bij?
Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier.

Wellicht is het u al opgevallen, maar Facebook laat uw posts maar aan 15% tot 30% van uw bezoekers zien, dit is een moeilijk algoritme waar we verder niet op in gaan.
Als u neppe facebook likes koopt is de kans dat uw echte likers uw posts zien dus enorm laag. Hierdoor gaat uw zichtbaarheid enorm omlaag en zult u met uw pagina vrijwel nooit meer een groot bereik krijgen.
Lees ook: De Risico’s van het kopen van Neppe Facebook Likes
Jarenlang zijn wij al online actief op socialmedia zoals Facebook. Hier beheren wij een groot aantal pagina's met veel likers onder wie we uw pagina kunnen promoten.
Dit aantal is zo groot dat we elke order met vrijwel 100% zekerheid kunnen voltooien.
Lees ook: Hoe werkt het?
EchteLikes.nl zal u nooit om uw wachtwoord vragen, krijgt u een bericht namens ons waar dit wel het geval is neem dan zelf contact met ons op.
Lees ook: Hoe werkt het?
Wij raden u aan om 1 campagne tegelijk te draaien, de enige reden hiervoor is dat niemand kan controleren waar de likes vandaan komen. Wij stoppen met promoten als wij zien dat uw pagina het aantal likes heeft bereikt dat u besteld heeft (Likes op moment van bestellen + bestelde likes).
Dit is zeer zeker mogelijk. Bij het afrekenen kunt u hier voor kiezen.
We ondersteunen vanaf nu ook iDeal, PayPal, Bankcontant/Mister Cash, Overboeking, SOFORT Banking, Belfius en zelfs BitCoin.
Ja zeker! We ondersteunen vanaf nu ook PayPal, Bankcontant/Mister Cash, Overboeking, SOFORT Banking, Belfius en zelfs BitCoin. Deze betaal mogelijkheden zijn gewoon te kiezen bij het afrekenen.