Nederlandse Facebook likes

Stel je hebt een mooie Facebookpagina gemaakt. Je hebt mooie foto’s, plaatst geregeld een update en je hebt al een paar mooie acties voorbij laten komen. Al je vrienden, kennissen en familie liken je pagina, maar daar houdt het dan een beetje bij op. Sporadisch krijg je er een like bij, maar het aantal likes blijft toch behoorlijk laag. Nu zou je in principe een Facebookadvertentie kunnen kopen. Dit is een service die Facebook zelf aanbiedt. Tegen betaling wordt je advertentie onder een grote groep mensen verspreid. Je bericht zal dan door meerdere mensen gezien worden, maar of je daardoor ook echt meer likes krijgt is overigens nog maar de vraag. En het zijn juist de likes die ervoor kunnen zorgen dat je bedrijf of jijzelf meer naamsbekendheid krijgt.

Likes kopen


Om op een snelle manier meer likes te krijgen kun je likes kopen. Het klinkt misschien een beetje vreemd en meer als een hele makkelijke manier om aan likes te komen zodat het bijna onwerkelijk klinkt. Maar toch kan het echt, en nog betrouwbaar ook. Je kunt likes kopen die overal ter wereld vandaan komen. In dat geval gaat het puur om de hoeveelheid likes op je pagina en is het niet van belang waar deze vandaan komen. Maar je kunt er ook voor kiezen om Nederlandse likes te kopen.

Voordelen van Nederlandse likes


Nederlandse Facebook likes zijn likes die afkomstig zijn van Nederlandse Facebookaccounts. Ze zijn dus 100% Nederlands en de gebruikers zijn een goede mix van mannen en vrouwen en ze zijn allemaal boven de 18 jaar. Waarom Nederlandse likes soms beter zijn dan andere likes is dat ze een meer betrouwbare indruk geven. Stel dat je een pagina ziet met allemaal likes van buitenlandse gebruikers, dan zal je waarschijnlijk meteen denken dat de likes gekocht zijn. Daarnaast zorgen deze echte Nederlandse likes ervoor dat deze gebruikers meteen potentiele klanten zijn. Dit is erg handig als je jouw bedrijf, blog of wat dan ook wilt richten op het Nederlandse publiek.

Is het wel toegestaan om Nederlandse likes te kopen?


De Nederlandse likes worden op een natuurlijke wijze toegevoegd. Dit betekent dat je niet in één dag 1000 likes erbij krijgt, want dat zou opvallen. Je krijgt dagelijks een aantal nieuwe likes om het proces zo natuurlijk mogelijk te houden. Op die manier wordt je account niet verdacht. Tevens staat er nergens in het reglement van Facebook dat je alleen maar een bepaalde likes mag hebben. Dit betekent dus dat het niet expliciet verboden is om likes te kopen. Overigens kan Facebook niet zien waar je likes vandaan komen. Je hoeft jezelf dus geen zorgen te maken dat je account wordt verwijderd.

Hoe meer likes je koopt, hoe langer het waarschijnlijk zal duren voordat alle likes ook ‘binnen’ zijn. Als je er 100 koopt kan dit binnen een aantal dagen geregeld zijn, maar wil je bijvoorbeeld 1000 likes dan kan het even duren voordat je deze hebt. In ieder geval kun je er wel op rekenen dat je uiteindelijk de likes binnen krijgt en dat het er elke week weer meer zijn.


Daarom koopt u bij EchteLikes.nl

Vergroot uw Bereik

In tegenstelling tot andere aanbieders kunt u bij ons wél likes kopen van echte mensen, uw bereik groeit enorm en u krijgt meer interactie op uw posts.

Nederlandse Likes

Echte Nederlandstalige likes kopen, dit betekent dat mensen in de toekomst uw posts zien en hiermee direct potentiële klanten zijn.

Potentiële Klanten

Elke Facebook like is een potentiële klant. Laat ons uw Facebook pagina promoten en krijg direct meer klanten, bezoekers, bereik en verhoog uw omzet.