Facebook Likes kopen

Zo langzamerhand weet iedere ondernemer dat social media een heel goed kanaal is om reclame te maken voor je bedrijf. Miljoenen mensen zitten namelijk dagelijks op facebook. Als je het een beetje handig speelt wordt jouw reclame kosteloos verspreid omdat andere mensen je berichten liken of beter nog: delen. Als een goede vriend of vriendin iets heeft geliked kijk je al snel anders naar de advertentie dan wanneer het onbekende zijn die het liken. Want een bekende zorgt voor vertrouwen. Dus, als je veel naamsbekendheid wilt en je wilt dat zoveel mogelijk mensen je bedrijf kennen of je advertenties zien, dan is het essentieel dat je veel likes krijgt. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want in de praktijk valt het vaak flink tegen.

Meer likes krijgen door Facebook ads


Een manier om meer likes te krijgen is om Facebook ads te plaatsen. Tegen betaling zorgt facebook ervoor dat je advertentie of oproep verspreid wordt onder meerdere mensen dan alleen de mensen die je pagina al hebben geliked. Klinkt prima, het nadeel is alleen dat de kosten behoorlijk op kunnen lopen. Dat is jammer, zeker wanneer er andere manieren zijn om je zichtbaarheid te vergroten zonder dat het veel geld hoeft te kosten.

Waarom Facebook likes kopen?


Een makkelijke en snelle manier om meer vind-ik-leuks te krijgen is Facebook likes kopen. Zo kun je in een mum van tijd 100 tot 1000 nieuwe likes krijgen zonder dat je veel geld kwijt bent. Waarom likes kopen heel zinvol is? Het zorgt er in eerste instantie voor dat je pagina betrouwbaarder overkomt. Als je 500 likes hebt denken mensen eerder dat ‘het wel goed zal zijn’ dan wanneer je maar 50 likes hebt. Vergelijk het maar met het kopen van een kookboek. Als je ziet dat 500 mensen het boek al hebben gekocht zal je eerder geneigd zijn het ook aan te schaffen dan wanneer er maar 50 mensen het boek hebben aangeschaft. Meer likes laat mensen zien dat je product of bedrijf populair is en iedereen wil iets hebben wat andere mensen ook hebben. Zo werkt het nu eenmaal.

Een andere reden om likes te kopen is dat je pagina betere resultaten oplevert bij Facebook en Google. Hoe populairder je pagina hoe hoger je zal staan in de lijst met zoekresultaten. Google is nog steeds de meest gebruikte zoekmachine en daarom dus belangrijk dat Google je Facebookpagina opmerkt en in de lijst zet. Daarnaast is het belangrijk dat je hoog in de lijst staat want mensen gaan niet alle pagina’s met zoekresultaten bekijken. De meeste bekijken alleen de eerste 2 pagina’s. Als jij met je Facebook pagina pas op de 5de pagina in de zoeklijst staat, zullen veel mensen je niet kunnen vinden.

Voor wie is het handig om likes te kopen?


Heb je een eigen bedrijf en niet veel kapitaal om een grote reclamecampagne te lanceren? Dan is het verstandig om te beginnen met likes te kopen. Dit geldt met name voor lokale bedrijven, restaurants (laat mensen een review achterlaten.), bloggers en hotels.


Daarom koopt u bij EchteLikes.nl

Vergroot uw Bereik

In tegenstelling tot andere aanbieders kunt u bij ons wél likes kopen van echte mensen, uw bereik groeit enorm en u krijgt meer interactie op uw posts.

Nederlandse Likes

Echte Nederlandstalige likes kopen, dit betekent dat mensen in de toekomst uw posts zien en hiermee direct potentiële klanten zijn.

Potentiële Klanten

Elke Facebook like is een potentiële klant. Laat ons uw Facebook pagina promoten en krijg direct meer klanten, bezoekers, bereik en verhoog uw omzet.