Facebook likes

Veel Facebook likes is goed voor je bedrijfspagina of voor je persoonlijke pagina. Hoe meer likes je hebt hoe meer bereik. En hoe meer bereik hoe meer potentiele klanten of volgers. Het enige probleem is dat het niet heel makkelijk is om Facebook likes te krijgen. Er zijn op het internet veel websites te vinden waar je likes voor Facebook kunt kopen. Maar is dat eigenlijk wel veilig of legaal en druist dat niet in tegen de principes van Facebook? Het antwoord hierop is ‘nee’.

Het kopen van Facebook likes kun je een beetje vergelijken met andere tactieken die worden ingezet om meer klanten te krijgen. Stel dat er een nieuw restaurant wordt geopend. Het restaurant zal minder aantrekkelijk zijn om naar binnen te gaan als er niemand in zit. Om die reden nodigen veel nieuwe restaurants vrienden, familie maar ook vreemden uit om in hun restaurant te gaan zitten met de hoop dat ze zo meer nieuwe klanten trekken. Deze mensen worden ook gelokt met gratis maaltijden of krijgen misschien zelfs betaalt om in het restaurant te zitten. Hier is niets illegaal aan, en zo zit dat ook met het kopen van Facebook likes.

Meer fans zorgen voor meer potentiele klanten

Als je met je Facebookpagina wil opvallen tussen alle andere pagina’s van bedrijven met dezelfde soort producten of diensten, is het handig als je veel fans hebt die je pagina liken. Als dat niet het geval is val je niet op. Koop je likes dan heb je in ieder geval al veel fans. In de voorwaarden van Facebook staat nergens dat je alleen likes mag hebben die je op een normale wijze hebt verkregen. Er wordt dus geen onderscheid gemaakt tussen likes. Dit betekent dat likes ook gekocht mogen worden. Daarnaast kunnen de mensen van Facebook niet zien of je likes hebt gekocht of niet en om die reden kunnen ze ook nooit een actie tegen je Facebookpagina ondernemen. Mensen die beweren dat je pagina verwijderd kan worden als je likes koopt hebben geen gelijk.

Facebook heeft bedrijven nodig

Facebook is een open platform. Daarom hebben bedrijven alle vrijheid om een pagina aan te maken en advertenties te plaatsen. Facebook heeft juist graag dat bedrijven advertenties plaatsen omdat dat een goede inkomstenbron is. Facebook kan dus eigenlijk niet zonder bedrijven. Om die reden zal je pagina echt niet snel worden verwijderd.

Is likes kopen wel betrouwbaar?

Het is niet vreemd dat veel bedrijven en ondernemers sceptisch staan tegenover het kopen van likes. Vele vertrouwen het niet omdat ze bijvoorbeeld slechte verhalen hebben gehoord. Hier kan een kern van waarheid in zitten. Er zijn namelijk aanbieders op de markt die nep likes verkopen. Hier heb je als bedrijf op langere termijn helemaal niets aan. Maar als je likes koop bij een betrouwbare aanbieder heb je er wel degelijk wat aan. De belangrijkste reden om likes te kopen is omdat je waar krijgt voor je geld. Je kunt meer likes krijgen door ze direct te kopen dan wanneer je likes probeert te krijgen door Facebookadvertenties te kopen, deze zijn niet zo effectief en daarnaast ook een stuk duurder. Likes kopen geeft je direct een bepaalde hoeveelheid likes en daarmee zal de naamsbekendheid van je bedrijf of je pagina meteen worden vergroot.

Daarom koopt u bij EchteLikes.nl

Vergroot uw Bereik

In tegenstelling tot andere aanbieders kunt u bij ons wél likes kopen van echte mensen, uw bereik groeit enorm en u krijgt meer interactie op uw posts.

Nederlandse Likes

Echte Nederlandstalige likes kopen, dit betekent dat mensen in de toekomst uw posts zien en hiermee direct potentiële klanten zijn.

Potentiële Klanten

Elke Facebook like is een potentiële klant. Laat ons uw Facebook pagina promoten en krijg direct meer klanten, bezoekers, bereik en verhoog uw omzet.