Echte likes van Facebook kopen

Als je een onderneming hebt dan kunnen veel Facebook likes op je pagina erg goed zijn voor je naamsbekendheid. Een Facebookpagina met 5000 likes wordt over het algemeen serieuzer genomen dan een pagina met maar weinig likes. Ga maar bij jezelf na. Als je op een bedrijfspagina komt met 100 likes geeft dat toch een minder veilig en betrouwbaar gevoel dan wanneer de pagina heel veel likes heeft en daarnaast ook actief is. Veel likes krijgen op je pagina is echter niet zo heel makkelijk. Hier zal je veel tijd en moeite in moeten steken. Gelukkig is dat niet meer nodig. Je kunt namelijk ook gewoon likes kopen. Maar let er dan wel op dat je echte likes koopt.

Neppe Facebook likes

Er zijn heel veel aanbieders die likes verkopen, maar niet iedere aanbieder is betrouwbaar. In veel gevallen zijn de likes die je koopt nep. Een neppe like is niet gelinkt aan een echt gebruikersprofiel, maar aan helemaal niks. Je koopt dus eigenlijk lucht. Je bereikt niemand met deze likes en daardoor heb je er helemaal niets aan behalve dat het aantal likes op je pagina een hoog getal heeft. Maar daar kom je niet veel verder mee. Zorg er daarom altijd voor dat je kwalitatieve likes koopt, dat zijn likes van echte mensen die actief zijn op Facebook. Aan deze likes heb je wel iets omdat je mensen bereikt en deze mensen je berichten kunnen delen of andere mensen over je bedrijf kunnen vertellen.

Heeft likes kopen wel nut?

Een Facebookpagina met heel veel likes is aantrekkelijker voor potentiële klanten dan een pagina met maar 100 likes. Dat is een feit. Het kan dus altijd voordelen opleveren als je veel likes hebt. Dus is likes kopen een effectieve oplossing als je meer naamsbekendheid wilt. Het enige probleem is dat niet iedere Facebook like hetzelfde effect heeft. Sommige gekochte likes zijn misschien wel van echte mensen, maar deze mensen hebben 0 gevoel bij jouw bedrijf, producten of diensten. Ze zullen dus niet actief zijn op je Facebookpagina en nieuwe updates of foto’s niet liken.

Als je graag je producten/diensten wilt verkopen dan zullen deze likes je weinig opleveren. Als je daarbij nog neppe likes hebt, schiet het al helemaal niet op. Je kunt in dat geval misschien wel leuke updates plaatsen, uiteindelijk komen ze nergens terecht. Je stuurt ze namelijk naar lucht. Er zijn veel bedrijven die zich alleen maar blindstaren op het krijgen van zoveel mogelijk likes. Zij menen dat hun status hiervan afhangt. Maar als je echt serieus bent over je bedrijf, is het beter om meer waarde te hechten aan de kwaliteit van de likes, dan de kwantiteit. Likes kopen heeft dus zeker wel nut, maar dan alleen als het echte likes zijn.

Pas op voor oplichting

Er zijn heel veel internetsites waar je likes kunt kopen, maar let erop dat er ook veel oplichters bij zitten. Soms koop je likes en hoor je nooit meer iets van het bedrijf. Dat is natuurlijk echt zonde van je geld. Koop daarom niet zomaar ergens likes, maar kies voor een eerlijk bedrijf en bekijk eerst of ze hun bedrijfsgegevens op de website hebben staan. Je zou vervolgens nog kunnen controleren of het bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.


Daarom koopt u bij EchteLikes.nl

Vergroot uw Bereik

In tegenstelling tot andere aanbieders kunt u bij ons wél likes kopen van echte mensen, uw bereik groeit enorm en u krijgt meer interactie op uw posts.

Nederlandse Likes

Echte Nederlandstalige likes kopen, dit betekent dat mensen in de toekomst uw posts zien en hiermee direct potentiële klanten zijn.

Potentiële Klanten

Elke Facebook like is een potentiële klant. Laat ons uw Facebook pagina promoten en krijg direct meer klanten, bezoekers, bereik en verhoog uw omzet.