De Risico’s van het kopen van Neppe Facebook Likes

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen.
Neppe Facebook likes kopen is een groot risico voor uw pagina en dus automatisch ook voor uw bedrijf of product. Deze neppe Facebook likes staan namelijk gewoon gelijk aan lucht. U bereikt namelijk helemaal niemand. Op deze manier kunt u wel een nietszeggend hoog aantal likes hebben maar u heeft er helemaal niets aan. Zorg er daarom voor dat u altijd kwalitatief hoogstaande likes koopt, deze likes kunnen namelijk wel van toegevoegde waarde zijn op uw pagina en dus ook automatisch op uw bedrijf of product.

Facebook likes kopen een verstandige keuze?

Een Facebook pagina met 10.000 likes wordt serieuzer genomen dan een pagina met 100 likes. Wat dat aangaat kan het zeer zeker z’n vruchten afwerpen. Het probleem zit hem echter meer in het feit, dat gekochte likes geen gevoel voor uw merk of product hebben waardoor het aan loyaliteit zal ontbreken. Als het doel is, via Facebook uw producten of diensten aan de man te brengen, dan zullen deze gekochte likes weinig tot geen rendement opleveren en als het op nep profielen gaat zeer zeker niet. U stuurt namelijk berichten naar lucht, niemand die ze leest. Wat heeft het dan ook voor nut? Sommige mensen zien het aantal likes als een soort status voor hun bedrijf of product. Een ander geeft meer om het rendement dat de echte likes opleveren en terecht, u haalt er namelijk veel meer uit.

Risico tot oplichting

Veel bedrijven die Facebook likes verkopen en die garanderen dat u binnen een bepaalde tijd een x-aantal likes op uw Facebook pagina hebt zijn vaak bedrijven die een niet al te beste reputatie hebben. Vaak gaan betalingen via payment-providers als PayPal en niet via het vertrouwde iDeal.
Er zijn er ook bij die u vooraf laten betalen en vervolgens hoort u nooit meer iets van deze bedrijven. De reden dat veel bedrijven toch Facebook likes kopen bij dit soort bedrijven is te danken aan een bepaalde mind-set. Mensen willen graag snel succes voor weinig geld.
Kies daarom voor een bedrijf dat open en eerlijk is met de diensten die het bedrijf aanbiedt en ook gewoon uitgebreid de benodigde bedrijfsgegevens op de website heeft staan. Een controle bij de Kamer van Koophandel kan u flinke schade besparen en ervoor zorgen dat u een goede aankoop kunt doen.
Facebook likes kopen is namelijk aantrekkelijk, zolang u ze bij het juiste bedrijf koopt.


Daarom koopt u bij EchteLikes.nl

Vergroot uw Bereik

In tegenstelling tot andere aanbieders kunt u bij ons wél likes kopen van echte mensen, uw bereik groeit enorm en u krijgt meer interactie op uw posts.

Nederlandse Likes

Echte Nederlandstalige likes kopen, dit betekent dat mensen in de toekomst uw posts zien en hiermee direct potentiële klanten zijn.

Potentiële Klanten

Elke Facebook like is een potentiële klant. Laat ons uw Facebook pagina promoten en krijg direct meer klanten, bezoekers, bereik en verhoog uw omzet.