8 tips voor meer Likes op uw Facebook pagina

Om meer likes te krijgen op uw Facebook pagina kunt u verschillende stappen ondernemen. De eenvoudigste lijkt natuurlijk gewoon Facebook likes kopen, dit is dan ook zeker een goede mogelijkheid. Echter zijn er nog 8 tips om uw Facebook pagina explosief te laten groeien. De eerste tip spreekt uiteraard voor zich, nodig al uw vrienden uit om de pagina leuk te vinden. Uw vrienden staan altijd voor u klaar toch? Dan kunnen zij dit ook wel even doen, het kost ze namelijk niets en het is voor u van toegevoegde waarde.

Deel uw Facebook pagina

Tip 2 is een tip in twee delen, u heeft namelijk de mogelijkheid om uw pagina te delen op uw persoonlijke Facebook pagina en in groepen waar u lid van bent of die u beheert. Maak dan ook gebruik van deze groepen en uw eigen Facebook pagina om uw pagina te laten groeien. Daarnaast is het ook mogelijk om berichten die u op de pagina plaatst te delen op uw eigen pagina, maak hier dan ook gebruik van. Op deze manier kunnen potentiële ‘likers’ uw pagina wat sneller vinden en zien zij misschien net dat berichtje waar ze in geïnteresseerd zijn.

Integratie van uw Facebook pagina

Daarnaast is het mogelijk om uw Facebook pagina te integreren in bijvoorbeeld uw website of uw e-mail berichten. Dit zorgt ervoor dat uw pagina ook buiten Facebook gezien en gevonden word. Naast deze integraties in de online wereld kunt u uiteraard ook uw pagina offline promoten. Praat over uw pagina en beveel hem aan mensen aan. Als u iemand een pagina face-to-face aanbeveelt weegt dat namelijk vele malen zwaarder dan een simpele uitnodiging op Facebook.

Zijn er dan nog meer tips?

Ja zeker, u kunt bijvoorbeeld nog een goede en effectieve Facebook-campagne opzetten die de pagina aan personen laat zien die binnen uw gestelde normen vallen. U kunt namelijk zelf een ‘profiel’ samenstellen van de door u gewenste bezoekers. Facebook zoekt deze dan vervolgens op en biedt uw pagina bij deze mensen aan. Verder is het belangrijk om uw pagina te voorzien van goede content. Dit is extreem belangrijk, misschien wel het belangrijkste. Slechte content zorgt er namelijk voor dat mensen al snel interesse verliezen en uw pagina niet meer leuk vinden. Dit resulteert in het moeilijker krijgen van nieuwe likers en het moeilijker vasthouden van uw huidige likers.
Zorg ervoor dat u uw bezoekers/likers wat te bieden heeft. 


Daarom koopt u bij EchteLikes.nl

Vergroot uw Bereik

In tegenstelling tot andere aanbieders kunt u bij ons wél likes kopen van echte mensen, uw bereik groeit enorm en u krijgt meer interactie op uw posts.

Nederlandse Likes

Echte Nederlandstalige likes kopen, dit betekent dat mensen in de toekomst uw posts zien en hiermee direct potentiële klanten zijn.

Potentiële Klanten

Elke Facebook like is een potentiële klant. Laat ons uw Facebook pagina promoten en krijg direct meer klanten, bezoekers, bereik en verhoog uw omzet.